Cover Image for Gruppspel

  Gruppspel

  Allmänt om gruppspelet

  Gruppspelet består för närvarande av herrsingelserien, damsingelserien och mixedserien. Det finns möjligheter att starta en herrdubbelserie också, den har legat i vila i några år på grund av spelarbrist. Är du intresserad av att spela herrdubbel så maila Fredrik. E-post finns längst ner i denna text.


  Alla serier är indelade i grupper med 6-8 spelare i varje grupp. De två bästa spelarna vid seriens slut flyttas upp en serie samtidigt som de två sämsta spelarna flyttas ner en serie. Målsättningen är att få så jämna serier som möjligt och att alla kan vara med oavsett spelnivå.


  Vi har i nuläget 7 stycken grupper i Herrsingel, 2 stycken i damsingel samt en grupp för mixed.


  Matcherna skall spelas under en social och trevlig samvaro. Gruppspelet spelas i två eller tre omgångar per år. En spelare får i snitt match varannan vecka.


  Är ni intresserade av att spela i klubbens gruppspel?

  Om ni är intresserade av vara med måste ni gå in på backhandsmash hemsida (backhandsmash.nu) och göra en intresseanmälan.. Sök på Älta TK. Då visas samtliga serier som arrangeras. Klicka på fliken "Intresseanmälan" för den serie som ni vill anmäla er till.. Skriv även vilken spelnivå 1-7. 1 är högsta nivån i gruppspel. 7 är lägsta nivån.


  Kontaktperson för gruppspelen är: Fredrik Klang, e-post: fredrik@altatennisklubb.se

  Kontakt Information

  • Älta idrottsväg 19, 138 33 Älta
  • kansliet@altatennisklubb.se
  • 08-773 46 58
  • 070-620 46 29
  Tränare image